El passat dia 1 de juliol es va celebrar a Frankfurt una nova edició del Curs d’Artroscopia de Genoll i Espatlla. El curs el varem dirigir el Dr. Sergi Sastre de l’Hospital Clínic de Barcelona i el Dr. Pelfort de l’Hospital d’Igualada en la part de cirurgia de genoll.
Al curs hi van assistir un grup de diferents cirurgians ortopèdics de tot el país i es va realizar a les instal.lacions de Conmed – Linvatec a Grob-Gerau (Alemanya).
Durant el curs es van poder realizar diferents tècniques artroscòpiques i obertes de genoll com reparació meniscal, reconstrucció de lligament encreuat anterior, reconstrucció de lligament encreuat posterior i reconstruccions anatòmiques també de l’angle posteroextern i posterointern del genoll.
En la part d’espatlla es van realizar reparacions d’inestabilitat glenohumeral i també diferents tècniques de reparació de lesions del manegot rotador.
El curs va ser molt ben valorat pels assistents i l’equip de Conmed – Linvatec va realizar una gran tasca de suport tècnic.

IMG_5911

IMG_5908